Gladheidsbestrijding

Voor verschillende bedrijven en overheden verzorgen wij de gladheidsbestrijding.

Ten behoeve van deze werkzaamheden, de gladheidsbestrijding, kunnen wij ons materieel voorzien van sneeuwschuivers en beschikken wij over verschillende zoutstrooiers. Voor zowel grote projecten, als de kleinere projecten waar wij strooien door middel van kleine handstrooiers.

Wij gebruiken voornamelijk pekelwater voor de gladheidsbestrijding.
Ook voor onze werkzaamheden bij de gladheidsbestrijding hanteren wij een hoog kwaliteits- en service niveau. Het geen onder andere betekent dat wij, indien gewenst, de werkzaamheden zullen uitvoeren buiten de reguliere openingstijden van uw bedrijf. Uw medewerkers, leveranciers en afnemers kunnen daardoor steeds gebruik maken van een veilig en toegankelijk terrein.

Mochten wij toch inzien dat er tijdens de openingstijden van uw bedrijf gewerkt moet worden, dan zullen wij natuurlijk de overlast voor uw voortgang zo veel mogelijk beperken.

Door ons grote assortiment verschillende machines kunnen wij u op vele manieren en op werken van dienst zijn. Onze medewerkers zijn allen standaard VCA gediplomeerd.

vca_fredakraanverhuurvof

Onverharde ondergrond kunnen wij overbruggen door het aanvoeren en leggen van stalen rijplaten met een afmeting van 6×1,5 meter.

rijplatenverhuurservice
Freda Kraanverhuur
Freda Kraanverhuur
Freda Kraanverhuur

Contact

    Bevestigingscode:
    captcha

    Voer aub de bevestigingscode hieronder in”


    Locatie